Kursplan vår 2019

Albumkurs tirsdag 14 mai kl.10-13 og onsdag 15 mai kl 18-21: Lær å sette sammen dette albumet. Kjempefint til baby, konfirmasjon, bryllup eller andre merkedager. Også flott til oppskrifter! Vi rekker ikke å sette på pynteark på dette kurset. For dere som ønsker det, så tar vi kurs seinere. Ta med: Saks skjærebrett, lim.

Pris kr. 550,- inkl. album, innlegg og magneter.

 

Blomsterkurs Pioner tirsdag 21 mai kl 10-13: Her bruker vi Heartfelt Creations stempler, dies og 3D shaping mold. I tillegg bruker vi blomsterverktøy (formeverktøy med kuler i endene). Du lærer å lage mage typer pioner, og får masse tips til hvordan du kan lage de og bruke de. Ta med: saks, flytende lim, syl og blomsterverktøy, om du har. Du får en «pad» til å forme blomstene på.                                                                                                                                               

Pris kr. 250,-

 

Blomsterkurs Roser og Lush Lilac tirsdag 28 mai kl 10-13: Her lærer du å lage flotte, fyldige roser i flere størrelser. Vi lager av papir og vellum. Vi bruker stempler og dies fra Heartfelt Creations, samt 3D shaping molds. I tillegg bruker vi blomsterverktøy (formeverktøy med kuler i endene).  Du lærer å lage forskjellige former for blomster, samt tips om bruk. Ta med: saks, flytende lim, blomsterverktøy og smeltelim, om du har. Du får en «pad» til å forme blomstene på.                                                                                                                                                                                         

Pris kr. 250,-

 

Stort slider kort med tags og konvolutt til penger tirsdag 4 juni kl 10-13 eller onsdag 5 juni kl 18-21: Du lærer å lage slider kort med mye stæsj! Vi bruker papirer fra Stamperia på kurset. Du får tips til flere måter å sette sammen dette kortet på. Vi rekker ikke å lage blomster og sette på kortet, så om du vil lære å lage blomstene, må du gå eget kurs for dette. Ta med: Skjære og pregebrett, saks og flytende lim.                                                          

Pris kr 400,-.

 

Vi pynter gammel bok mandag 27 mai kl 18-21: Her bruker vi forskjellige embossingpulver og pynter boka med masse pynt, tags og blomster. Ta med: gammel bok uten bilder, saks, flytende lim, og varmepistol om du har. Vi har noen fjærpenner som kursdeltakere kan få kjøpe med sin bok om ønskelig.                                                                                                                        

Pris kr. 250,-.

 

Påmelding med navn og epost til: post@tarashobbykrok.no

Husk å skrive hvilke kurs og dato du ønsker. Skulle det være et kurs du ønsker å gå på, men dato ikke passer, så gi beskjed, mulig vi setter opp flere kurs. Ønsker du blomsterkurs på kveldstid, så gi beskjed, så setter vi opp det. Alle kursdeltakere får nærmere info på mail etter påmelding.