Om oss

Takk for at du besøker vår lille butikk.

 

Jeg har drevet med kortlaging i ca 15 år. I mange år nå har jeg snakket om å ha min egen nettbutikk, endelig har jeg gjort alvor av det!
Tanken min er å ta inn merker og varer som ingen andre selger i Norge.
Vi skriver nå 1 desember 2016, og så langt har jeg fått ja fra mange leverandører.
Jeg kommer til å ta inn litt forskjellige varer, men det tar litt tid….
Dersom det er varer du ønsker at jeg skal selge, vil jeg gjerne at du gir meg beskjed om det. Jeg skal kunne skaffe varene i løpet av et par uker.

Jeg selger bilder, kort og andre ting som jeg lager. Dersom du ønsker invitasjoner, bordkort eller lignende, kan jeg lage dette til deg på bestilling.

Skal dere ha treff eller lignende, kommer jeg gjerne på besøk med min lille butikk. Ta kontakt en stund i forveien, så kan jeg også bestille opp ønskede varer, og dere kan få de på treffet.

Om du bor i nærheten av Kongsberg, må du gjerne komme og hente varene hos meg.

Kontakt meg enten på mail: tara@tarashobbykrok.no, eller på min facebook side.
Du vil finne de fleste varene i facebook siden min, som du finner her: https://www.facebook.com/pg/tarashobbykrok.no/shop/?rid=330250430703329&rt=9
Håper du vil gå inn og like facebook gruppen min, du er hjertelig velkommen! Det kommer nok til å bli lagt ut tilbud på facebooksiden, så det lønner seg å følge med der :).
Besøk også bloggen min, der vil jeg vise fram ting jeg lager, og nye produkter, du finner den her: http://tarasheart.blogspot.com/

Firmaopplysninger:

Foretaksnavn   : BR Haukland as         foretaksregisteret: 918 518 444 MVA
Markedsføringsnavn : Taras Hobbykrok
Adresse : Julius Middelthunsv. 22
3610 Kongsberg
Norway
E-post : tara@tarashobbykrok.no
Kontonr : 2480 15 66134

Hilsen

Tara